דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מרינדה ים תיכונית לפרגיות על האש 

מאת    [ 01/05/2008 ]

מילים במאמר: 81   [ נצפה 40299 פעמים ]

מרינדה ים תיכונית לפרגיות על האש
רצוי להשרות את הפרגיות למשך לילה כמו כן המרינדה מתאימה לחלקי עוף נוספים
חומרים:

2 יח' בצל פרוס
5 יח' עגבנייה פרוסה
½ כוס שמן זית
1 כוס יין לבן
½ כוס רוטב צ'ילי
¼ כוס קטשופ
2 כפות זעטר
חופן פטרוזיליה קצוצה
10 שיני שום פרוס
מלח
פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה ומשרים את הפרגיות למשך לילה.

מוציאים וצולים על גבי רשת גריל, מחבת או צלייה בתנור.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב